Wat bij ons telt zijn jouw talenten en eigenschappen!

Bij Mando Connect heb je dagelijks de kans om direct aan de slag te gaan met nieuwe vacatures in de techniek-, bouw- of metaalsector. Bij ons ben jij als persoon het belangrijkste en niet slechts een nummer of opdracht. Wij bieden tal van voordelen en begeleiden je gedurende het hele proces, van inschrijving tot verloning. Dus waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging in je carrière!

Aan de slag als ZZP’er bij Mando?

Wil jij graag als ZZP’er voor ons aan de slag en wil je weten wat je hiervoor nodig hebt?

Als zzper moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Bij inschrijving zullen we dan ook altijd om een recente kvk uittreksel vragen.

Als zzp’er ben je belastingplichtig, op de site van de belastingdienst vind je hier meer informatie over. Voor jouw geleverde diensten hoef jij bij facturatie geen btw in rekening te brengen.

Als zzp’er is een VCA certificaat verplicht. Hiermee kun jij namelijk aantonen dat jij over voldoende kennis beheerst om veilig en gezond aan de slag te kunnen.

Als zzp’er is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht en moet deze passend zijn binnen de sector waarin gewerkt wordt.

Ben je op zoek naar een baan met vooruitzicht op een vast contract en ben je geen ZZP’er, geen zorg, ook daarin kunnen wij jou van dienst zijn.

Direct solliciteren?

Bij ons vind je de baan waar je naar op zoek bent, met mogelijkheden voor een vast contract. We helpen je graag verder, of je nu een ZZP’er bent of niet. Geen zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en solliciteer vandaag nog!