Privacybeleid

Mando Connect is een bedrijf gevestigd in Nederland. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij persoonsgegevens verwerken.

Onze contactgegevens zijn:

Welke gegevens verwerken wij?

Wij verwerken persoonsgegevens als u gebruik maakt van onze diensten of als u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Van websitebezoekers jonger dan 16 jaar verzamelen wij geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens, tenzij zij toestemming hebben van ouders of voogd. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op. Dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom verwerken wij gegevens?

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Voor het uitvoeren van onze dienstverlening maken wij gebruik van computerprogramma’s en -systemen.

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor wij gegevens verzamelen. Wij hanteren hiervoor een bewaartermijn van zes maanden.

Worden mijn gegevens verkocht?

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. Wij verstrekken uw gegevens alléén indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens sluiten wij bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht aan met een verwerkersovereenkomst. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gebruiken we cookies?

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken. Dit zijn kleine tekstbestanden die bij het eerste bezoek aan onze website worden opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om de website goed te laten werken, uw voorkeursinstellingen te onthouden en de website te optimaliseren.

We gebruiken ook cookies van derde partijen, zoals adverteerders en social media-bedrijven, om op maat gemaakte content en advertenties aan te bieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij uw toestemming gevraagd voor het plaatsen van cookies. Als u zich wilt afmelden voor cookies, kunt u dit doen door de instellingen van uw internetbrowser aan te passen.

Meer informatie over onze cookies vindt u hier.

Kan ik mijn persoonlijke gegevens beheren?

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast kunt u uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

Als u wilt, kunt u een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander organisatie te sturen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen.

Let op: maak in deze kopie de volgende informatie zwart om uw privacy te beschermen:

U kunt uw verzoek sturen naar het e-mailadres bovenaan deze pagina. Wij reageren binnen vier weken op uw verzoek.

Als u een klacht wilt indienen, kunt u via deze link contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Zijn mijn gegevens beveiligd?

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.


Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.