Over ons

Bij Mando Connect zijn we er voor jou! Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte opdracht in de techniek-, bouw- of metaalindustrie. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goede match te maken tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers en daar zetten we ons volledig voor in. We willen je écht leren kennen, dus nemen we de tijd om erachter te komen waar jouw voorkeuren, passies en behoeften liggen.

Onze compacte organisatie zorgt ervoor dat we je een persoonlijke en betrouwbare service kunnen bieden. Je hebt altijd vaste aanspreekpunten die klaarstaan om je te ondersteunen. We luisteren naar je wensen en behoeften en zorgen voor duidelijke en transparante communicatie, zodat je de beste match kunt vinden.

We geloven sterk dat een goede match niet alleen gebaseerd is op cv’s en diploma’s, maar ook op jouw unieke talenten en eigenschappen. Daarom kijken we verder dan alleen je papieren en willen we je persoonlijk leren kennen.

Ons doel is dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. We helpen je graag om de juiste connectie te vinden, zodat je kunt groeien en bloeien in je carrière.

Bij Mando Connect heb je dagelijks de kans om direct aan de slag te gaan met nieuwe vacatures in de techniek-, bouw- of metaalsector. Bij ons ben jij als persoon het belangrijkste en niet slechts een nummer of opdracht. Wij bieden tal van voordelen en begeleiden je gedurende het hele proces, van inschrijving tot verloning. Dus waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging in je carrière!

Aan de slag als ZZP’er bij Mando?

Wil jij graag als ZZP’er voor ons aan de slag en wil je weten wat je hiervoor nodig hebt?

Als zzper moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Bij inschrijving zullen we dan ook altijd om een recente kvk uittreksel vragen.

Als zzp’er ben je belastingplichtig, op de site van de belastingdienst vind je hier meer informatie over. Voor jouw geleverde diensten hoef jij bij facturatie geen btw in rekening te brengen.

Als zzp’er is een VCA certificaat verplicht. Hiermee kun jij namelijk aantonen dat jij over voldoende kennis beheerst om veilig en gezond aan de slag te kunnen.

Als zzp’er is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verplicht en moet deze passend zijn binnen de sector waarin gewerkt wordt.

Ben je op zoek naar een baan met vooruitzicht op een vast contract en ben je geen ZZP’er, geen zorg, ook daarin kunnen wij jou van dienst zijn.

Direct solliciteren?

Bij ons vind je de baan waar je naar op zoek bent, met mogelijkheden voor een vast contract. We helpen je graag verder, of je nu een ZZP’er bent of niet. Geen zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en solliciteer vandaag nog!